Wie zijn wij en wat willen we!
De website van de Hylanderclub was dringend aan vernieuwing toe en nu is het dan zover, we zijn nog niet helemaal klaar maar het begin is er. Informatie voor onze leden is te vinden in het afgeschermde gedeelte van de website. Hiervoor krijgen zij een inlogcode. Daar presenteren we de meetings, doen verslag van bestuursvergaderingen en een stukje Lief & Leed.

Ons Hylanderclub jaar begint met een Nieuwjaarsreceptie waarin de plannen voor het komende jaar worden uitgelegd en een aantal door leden georganiseerde meetings. En, het is tevens een goede gelegenheid om weer met elkaar te praten. We hebben elkaar al zolang niet gesproken.

Wat de Hylanderclub onderscheid van andere caravanclubs is de "Vrijheid". Je schrijft je in voor een Meeting maar wordt niet verplicht om aan alle activiteiten mee te doen. Risico is dat je in een enkel geval niet mee kunt in verband met de gemaakte afspraken.

Het Happy Hour in de club wordt door allen zeer gewaardeerd, hier wordt de dag geevalueerd en de plannen voor de volgende dag besproken.

De Hylanderclub is ook actief op Facebook

Heeft u belangstelling of vragen, vul dan het contactformulier in.

https://www.hylanderclub.nl/contact

Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven.